مسعود جعفریجوزانی مدتهاست به دنبال سرمایهگذار برای ساخت فیلم سینمایی «کوروش کبیر» است که تا کنون با صرف هزینه ۵۰۰ میلیون تومانی آرت بوک آن به صورت سه بعدی تهیه شده است. این کارگردان هزینههایی که تا کنون صرف شده را شخصی و از سوی مردم دانسته است، به گفته او این پروژه تا اینجا هم با کمکهای صد و دویست هزارتومانی مردم پیش رفته و امیدوار است با پولهای مردمی نیز ادامه پیدا کند.
فیلمنامه «کوروش کبیر» که یک سال پیش کتاب آن نیز منتشر شد، آخرین روزهای سال ۱۳۹۲ پروانه ساخت گرفت و قرار بود به تهیهکنندگی علی معلم ساخته شود که با پیدا نشدن سرمایهگذار مناسب تا کنون به نتیجهای نرسیده است.
مسعود جعفریجوزانی به تازگی درباره آخرین فعالیتهای انجام شده برای ساخت فیلم «کوروش کبیر» گفته است:
«مقدمات ساخت «کوروش» در حال انجام است و این کار را با پولهای مردمی و هزینههای خود ادامه میدهیم.»
کارگردان «ایران برگر» با توضیح اینکه عادت دارد با پولهای مردمی حرکت کند و به نظرش ادامه دادن پروژه «کوروش» با کمکهای مردمی میتواند خوب باشد، درباره زمان ساخت نهایی این فیلم نیز اینطور توضیح داده است:
«نمیدانم چه زمانی این فیلم ساخته شود اما ساخت آن به کمکهای مردمی بستگی دارد و تا اینجا نیز با کمکهای ۱۰۰ هزار و ۲۰۰ هزار تومانی مردم پیش رفتهایم.»
این کارگردان در بخش دیگری از صحبتهایش درباره سرمایهگذاری این فیلم گفته است:
«برای تهیه این فیلم جایی را نداریم و مردم پشتیبانی میکنند که تا کنون برای ساخت آن ۵۰۰ میلیون تومان هزینه کردهایم و آرت بوک و تمام اجزای ابزار آن دوران به صورت سه بعدی تهیه شده است.»
او در ادامه درباره کتاب آرتبوک مربوط به فیلم، اینطور توضیح داده است:
«آرت بوک کتابی است که تعداد محدودی از عوامل فیلم میتوانند آن را ببینند و در این کتاب همه چیز با جزیات مشخص است و حتی قبل از اینکه بازیگران انتخاب شوند، گریم و لباس آنها به طور کامل قابل بررسی و دیدن است. این کتاب به شکل سه بعدی ساخته میشود و آنقدر اهمیت دارد که هر کسی آن را ببیند، گویی فیلم را دیده است. چون حتی تمام ریتم فیلم با زمانبندی دقیق در آن لحاظ شده است.»
جعفریجوزانی همچنین درباره کارهایی که برای پیشبرد این پروژه انجام میشود گفته است:
«اکنون مشغول برخی کارهای دیگر این پروژه سینمایی همچون خرید زمینی هستیم تا شهرکی را برای این فیلم بسازیم.»